Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

KAM NAJ SE DAM (ANY PLACE TO GO): novi single in videospot!

21.01.15

Elvisi smo poskrbeli, da nam v naslednjih mesecih ne bo dolgčas. Pripravljamo, kar veste že dlje časa, namreč izdajo težko pričakovanega petega albuma, ki smo ga šaljivo in malce provokativno poimenovali “Radio unfriendly”. Zakaj, boste morali počakati na izdajo albuma.

Za začetek pa predstavljamo prvi single ANY PLACE TO GO, ki nakazuje, da bo tokrat glasbena usmeritev bolj punk rokerska, s primesmi melodije, hard cora in metala, kar smo Elvis Jackson z odliko ponudili tudi na predhodnjem CD-ju “Against the gravity”. Prva pesem z novega albuma je deležna tudi video upodobitve, preprostega in udarnega spota benda v akciji.

Videospot je delo režiserja in scenarista Marka Dupliška, posneli pa smo ga brez pretiranih priprav in filozofiranja na sončni decembrski vikend na enem od parkirišč nakupovalnega centra v Celju.

“Želeli smo prikazati bend, ki počne to, kar zna najbolje, brez odvečnih zgodb in nakladanja, čista akcija in žaganje,” je ob priložnosti spregovoril naš pevec Buda, ki vsakemu od nas podaja možnost lastne interpretacije pesmi. “Any place to go je sicer interna fora, ki jo imamo po uspešnih koncertih na turnejah, ko se dejansko adrenalin še ni polegel in se sprašujemo, kam se v določenem morda manj znanem mestu še lahko premaknemo. Razumemo pa besedilo lahko tudi širše, saj nakazuje, da bomo zaradi našega načina življenja primorani kmalu iskati druge, še nenaseljene kotičke na Zemji ali pa celo daleč stran … Vsak naj si ustvari svojo interpretacijo in se prepusti hitremu ritmu pesmi. Mi uživamo, kot že dolgo ne, na polno!”

Videospot je premiero doživel v ponedeljek, 19.1. ob 20. uri na regionalnem MTV-ju, svojo pot nadaljuje sedaj tudi na drugih TV postajah.

Elvis Jackson pripravljamo od marca dalje tudi več atraktivnih promocijskih nastopov, kar bomo razkrili v prihodnjih tednih, pričakujete pa lahko, da bo pomlad resnično adrenalinsko barvita, udarna in punk rokerska! Pripravite se, prihajamo ELVIS JACKSON, glasnejši, kot ste jih bili vajeni v zadnjem obdobju!

Videospot ANY PLACE TO GO (youtube)

 

« Nazaj

DISKOGRAFIJA

RADIO UNFRIENDLY
AKTUALNA IZDAJA

URADNA IZDAJA: 16.MAREC 2015

AKTUALEN SINGLE: TAKE YOUR TIME - 18.1.2016 MTV Premiera

Prinaša: 12 novih pesmi, med njimi tudi aktualen single ANY PLACE TO GO, vsem pa je skupno, da so hitre, melodične punk rock pesmi z vplivi hard core in metal zvoka, ampak v stilu ELVIS JACKSON! Veliko užitkov pri poslušaju!

 

RE-IZDAJA PRVIH DVEH LEGENDARNIH IZDAJ! PONOVNO NA VOLJO!
 

 


NASTOPI

Trenutno ni koncertov.

ANDROID:
Filip Flisar Ski Cross
Filip Flisar Ski Cross HD
   
OS:
Filip Flisar Ski Cross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELVIS JACKSON vas vabijo na tek Wings for Life World Run

Prijavite se na tek Wings for Life World Run in prispevajte k iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače.

Za delavnico ali nastop Sokija se prosim obrnite na: rvmp@rockvibe.com

www.sorsak.com
www.myspace.com/markosorsak

 

 Red Bull
ELVIS JACKSON Powered also by
ELVIS JACKSON Copyright ©2018. Vse pravice pridržane. All right reserved. | Web: Supernet.si

 

 

Soundcloud