Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

ELVIS JACKSON PREDSTAVLJAMO NOVI ALBUM NA TREH ZAPOREDNIH PROMOCIJSKIH NASTOPIH PO SLOVENIJI

21.02.15

Radio Unfriendly showtime za vse, ki jim radijske postaje in domače okolje socialnih omrežij ne morejo pričarati pravega koncertnega vzdušja!

25.3. (SREDA), LJUBLJANA / KINO ŠIŠKA + tuji gostje SUBSCRIBE (H) 21.00

FB Event / Kino Šiška / Video reklama / Predprodaja Eventim

8€ (omejeno število – early bird) 10€ (omejeno število-drugi kontingent), 15€ in na dan koncerta: 18€

 

26.3. (ČETRTEK), MARIBOR / ŠTUK + tuji gostje SUBSCRIBE (H) 21.00

FB event / ŠTUK

Predprodaja: ŠTUK Maribor

6€ (od 16.2. dalje, omejeno število vstopnic), 8€ in na dan koncerta: 10€

 

27.3. (PETEK), NOVA GORICA / Mostovna + tuji gostje SUBSCRIBE (H) 21.00

FB event / Mostovna / Predprodaja On Parole

Predprodaja: One Parole, Mostovna, Zoso music shop

8€ (od 16.2. dalje, omejeno število vstopnic), 10€ in na dan koncerta: 12€

 

ELVIS JACKSON, se marca 2015 podajamo na krajšo vikend promocijsko turnejo po Sloveniji. Poleg ponovnega povratka v Kino Šiška v Ljubljani, bomo dan pozneje, 26.3. v Mariboru na Štuku, na tretjem zaporednem koncertu pa se bomo v soboro, 27. marca predstavili še v domači novogoriški Mostovni. Na vseh treh koncertih nas bodo spremljali tuji gostje, madžarski SUBSCRIBE.

Tokrat imamo ELVISI zelo oprijemljiv razlog – predstavitev novega, že petega albuma »RADIO UNFRIENDLY«.  Na težko pričakovanem albumu je dominantna vsebina punk rocka, poskočnih in hitrih ritmov, metalskih riffov ter hard core agresije, vseeno pa vse v dinamično celoto poveže nalezljiva melodija in sproščena energija, ki je skupna vsem izdelkom primorsko-štajerske naveze. 

»Na nastopu v živo bomo ponudili nekaj, kar še niste slišali in videli – nove pesmi in usklajeno zvočno ter lučno scenografijo, posebej naštudirano in domišljeno za priložnost. Obenem pa lahko pričakujete tudi vrsto starejših t.i. hit pesmi, s katerimi ste mnogi odraščali, nam pa so v tem času že pognale brade. Vseeno pa si vsi skupaj še vedno želimo sproščenega druženja in pozitivne energije,« so ob priložnosti spregovorili dobro razpoloženi fantje iz skupine ELVIS JACKSON in zaključili: » Mi komaj čakamo, da zažgemo na treh zaporednih nastopih in v družbi naših največjih in novejših fanov obrnemo novo stran v zgodovini benda, kar Radio Unfriendly album nedvomno je!«

V začetku aprila prejšnjega leta smo fantje najprej predstavili svojo EP izdajo 7 pesmi in napovedali, da smo novega albuma zamaknili na pomlad prihodnjega leta. Zadnje leto smo tako intenzivno ustvarjali v studiu na Metelkovi s producentom Rokom Podbevškom, medtem ko je pri miksanju albuma v sodelovanju z nemški studijskim tehnikom Arnejem Neurandom (Guano Apes, Subway to Sally,..) veliko pripomogel legenda slovenske rock produkcije Žare Pak. Mastering so fantje tokrat zaupali Janezu Križaju. Posneli in dodelovali smo nove pesmi, na albumu pa se jih bo tokrat znašlo 12. Prvi single in napoved albuma je odlično odigrala pesem in spot zanjo »Any Place to Go«, nadaljevanje promocije pa bo tudi v znaku hitrosti in glasnosti. 

Tokrat si lahko obetamo nekoliko drugačen koncert, saj nameravamo predstaviti več novejših punk rock nažganih pesmi, medtem ko bomo nekaj  t.i. »the best of hitov«, ki se najdejo na relaciji ska, reggae in popa, ampak jih bomo še vedno s pravo mero energije in občutka, ponudili kot obvezno razvedrilo in dodatek.

Obetate si lahko torej Radio Unfriendly showtime za vse, ki jim radijske postaje in  domače okolje socialnih omrežij ne morejo pričarati pravega koncertnega vzdušja!

« Nazaj

DISKOGRAFIJA

RADIO UNFRIENDLY
AKTUALNA IZDAJA

URADNA IZDAJA: 16.MAREC 2015

AKTUALEN SINGLE: TAKE YOUR TIME - 18.1.2016 MTV Premiera

Prinaša: 12 novih pesmi, med njimi tudi aktualen single ANY PLACE TO GO, vsem pa je skupno, da so hitre, melodične punk rock pesmi z vplivi hard core in metal zvoka, ampak v stilu ELVIS JACKSON! Veliko užitkov pri poslušaju!

 

RE-IZDAJA PRVIH DVEH LEGENDARNIH IZDAJ! PONOVNO NA VOLJO!
 

 


NASTOPI

Trenutno ni koncertov.

ANDROID:
Filip Flisar Ski Cross
Filip Flisar Ski Cross HD
   
OS:
Filip Flisar Ski Cross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELVIS JACKSON vas vabijo na tek Wings for Life World Run

Prijavite se na tek Wings for Life World Run in prispevajte k iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače.

Za delavnico ali nastop Sokija se prosim obrnite na: rvmp@rockvibe.com

www.sorsak.com
www.myspace.com/markosorsak

 

 Red Bull
ELVIS JACKSON Powered also by
ELVIS JACKSON Copyright ©2018. Vse pravice pridržane. All right reserved. | Web: Supernet.si

 

 

Soundcloud