Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Napoved in premiera videospota

04.01.16

Elvis Jackson smo si v novembru in decembru vzeli nekaj časa zase in za svoje bližnje. Še preden se vrnemo na koncerte odre, kar lahko pričakujete v marcu 2016, smo pripravili drugi single, videospot z aktualnega albuma Radio Unfriendly.

“Take You Time” je že nas štirinajsti videospot, in obenem drugi, posnet v sodelovanju z režiserjem, Markom Duplišakom. Za razliko od nekaterih predhodnjih videospotov je nam in predsem režiserju tokrat priprava, organizacija in snemanje  veliko več časa, kot običajno.  V naši že kar dolgi glasbeni karieri smo se počasi privadili, da ne hitimo več, temveč si vedno vzamemo potreben čas in zato ob priložnosti pravimo:” K projektu smo povabili glasbene kolege, prijatelje, ljudi, katerih delo in udejstvovanje še posebej cenimo. V spotu boste videli vse,  ki so se odzvali našemu povabilu in bili z širnim svetom pripravljeni deliti naše mnenje, da si je treba vzeti čas za pomembne stvari. Večino sdelujočih v spotu redno srečujemo in se z njimi tudi družimo."

V aktualnem videospotu, ki pa nima ambicije postati politični apel ali kaj podobnega, se poleg članov skupine Elvis Jackson v nekoliko neobičajni vlogi pojavi kar 14 prepoznavnih oseb ki naj zaenkrat ostanejo skrivnost.

“Veseli smo, da smo uspeli spraviti pod streho tako obsežen in obenem tudi zahteven projekt, saj je bilo potrebno uskladiti obveznosti naših gostov, jih dobiti  pripraljene, dobro razoložene in v primernem okolju. Prezadovoljni smo, kako je dejansko videospot na koncu izpadel in hvaležni smo vsakemu od njih, da si je vzel čas za nas, za videospot , za idejo ki naj postane skupna: ‘’Vzamimo si čas, razmislimo kam drvimo in kako lahko bolje izkoristimo vsak trenutek.‘’ 

Premiera videospota bo na sporedu regionalne MTV v ponedeljek, 18. januarja 2016, ob 20. uri.

Trailer videospota: oglej si trailer!

« Nazaj

DISKOGRAFIJA

RADIO UNFRIENDLY
AKTUALNA IZDAJA

URADNA IZDAJA: 16.MAREC 2015

AKTUALEN SINGLE: TAKE YOUR TIME - 18.1.2016 MTV Premiera

Prinaša: 12 novih pesmi, med njimi tudi aktualen single ANY PLACE TO GO, vsem pa je skupno, da so hitre, melodične punk rock pesmi z vplivi hard core in metal zvoka, ampak v stilu ELVIS JACKSON! Veliko užitkov pri poslušaju!

 

RE-IZDAJA PRVIH DVEH LEGENDARNIH IZDAJ! PONOVNO NA VOLJO!
 

 


NASTOPI

Trenutno ni koncertov.

ANDROID:
Filip Flisar Ski Cross
Filip Flisar Ski Cross HD
   
OS:
Filip Flisar Ski Cross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELVIS JACKSON vas vabijo na tek Wings for Life World Run

Prijavite se na tek Wings for Life World Run in prispevajte k iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače.

Za delavnico ali nastop Sokija se prosim obrnite na: rvmp@rockvibe.com

www.sorsak.com
www.myspace.com/markosorsak

 

 Red Bull
ELVIS JACKSON Powered also by
ELVIS JACKSON Copyright ©2018. Vse pravice pridržane. All right reserved. | Web: Supernet.si

 

 

Soundcloud